Despre noi

Tehnologie

Raleco Perfect Clean a inceput activitatea in 2019, in Sighetu Marmatiei, din dorinta de a aduce o gama de servicii noi in piata locala. Prin profesionalismul, calitatea si accesibilitatea serviciilor vrem sa devenim partenerul ideal atunci cand ai nevoie de servicii de curatatorie/calcatorie de haine, tesaturi delicate, draperii si lenjerii.

Spre deosebire de curatatoriile obisnuite ce utilizeaza substante chimice, Raleco Perfect Clean reuseste, datorita tehnologiei de ultima ora, sa curete chiar si cele mai pretentioase haine, fara a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apa, detergenti si balsamuri biodegradabile in procesul de curatare.

Aceasta inseamna ca hainele sau lenjeria ta, chiar daca sunt fabricate din materiale pretentioase precum casmir, matase, lana sau piele ecologica, nu se degradeaza sau scamoseaza atunci cand le cureti la noi, textura pastrandu-si caracteristicile originale, aspectul, finetea si intensitatea culorii.

Pur si simplu, dupa curatare, totul arata si miroase ca nou, ca si cum ar fi fost cumparat acum.

 

Atunci cand alegi serviciile Raleco Perfect Clean, poti fi sigur de rezultate de exceptie!

Raleco Perfect Clean investeste in mod constant in retehnologizare, cercetare si formarea personalului, in vederea cresterii performantelor calitative necesare in deservirea clientilor si conformarii cu legislatia privind protectia mediului. Tehnologia wet cleanning folosita de noi, dar si pentru intretinere si finisare, sunt furnizate de companii cu traditie la nivel mondial, in timp ce calitatea procesarii este asigurata de personal specializat, care alege metodele optime, complete de tratare a articolelor astfel incat culoarea si structura fibrei sa nu fie afectate iar aspectul initial sa fie mentinut.

Descopera diferenta!

Respectam Materialele textile cand spalam si curatam

Raleco Perfect Clean colaboareaza cu persoane ce se respecta pe sine si tin la imaginea lor, case de moda, restaurante, hoteluri de lux.
Spalatoria noastra ecologica poate curata in siguranta orice tip de articole, materiale textile si tesaturi delicate: matasuri, casmir, lani noi pure, lycra, goretex, piele.
Noi respectam materialele textile si hainele atunci cand spalam.

Protejam Mediul inconjurator

Cu Raleco Perfect Clean, ajutam impreuna la protejarea mediului inconjurator. Aceasta curatatorie ecologica nu utilizeaza solventi si toate produsele sunt biodegradabile pentru drenare fara substante chimice.

Eco friendly

Alegand noua tehnologie “eco friendly”, te vei situa in randul persoanelor privilegiate ce apreciaza calitatea inalta, se respecta pe sine si protejeaza mediul inconjurator.