Servicii

CURATATORIE ECOLOGICA
Curatare eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca decolorarea sau intratul de apa. Numita si “curatare umeda”, aceasta tehnologie de curatare foloseste apa si anumiti detergenti speciali – in cazul nostru fiind cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora.
SPALATORIE PROFESIONALA TEXTILE
Servicii de spalare clasica de calitate, cu apa, personalizate si rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicata prin utilizarea celor mai performante utilaje de generatie 2020 si detergenti profesionali biodegradabili de inalta calitate. Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi. Alege curatatoria ecologica Raleco Wash.
CURATATORIE NON-CHIMICA
Curatare pe baza de apa, absolut ecolgica, folsind cea mai avansata tehnologie ecologica din domeniu si masini noi de ultima generatie (2016), cu rezultate remarcabile chiar daca hainele tale sunt confectionate din materiale delicate, precum lana, matase sau casmir.
CURATAT UNIFORME SI HAINE SPECIALE
Pe aceia dintre dumneavoastra, pe care care meseria va impune folosirea de uniforme sau haine speciale, pot beneficia de calitate serviciilor oferite de Raleco Wash la cele mai accesibile preturi. Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi.
CALCATORIE PROFESIONALA
O calcare profesionala si foarte rapida a hainelor sau a lenjerie tale, indiferent daca le spalati sau nu la noi. Datorita personalului calificat si a utilajelor performante calcam orice tip de articol (de la haine obisnuite pana la rochii de seara, rochii de mireasa, costume, paltoane, draperii, perdele, ceaceafuri, fete de masa).